7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række e-handler tilbyder i vore dage alverdens leveringsmuligheder. En der er meget almindelig er nu til dags afhentningssteder, og så kan du blot hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ret let, samt endda ydermere den prisbilligste fragttype.

Du kunne ligeledes prøve at få varerne leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Den viser sig sædvanligvis en anelse mere pebret, men endda i høj grad smart. Den billigste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket dog afhænger af at du har bopæl lige ved online butikkens tilholdssted.

Fragttiden er super betydningsfuld såfremt man har behov for dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det uden tvivl meningsfuldt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved det pågældende produkt.

En del firmaer på nettet stiller udsigt til 1 dags fragt på en hel del produkter, som imidlertid påkræver at ordren lægges forud for et konkret tidspunkt, så de garanteret kan nå at få de nye varer afsendt forud for at personalet tager hjem.

Flere internet shops sikrer portofri fragt, men i mange tilfælde kun såfremt der bestilles for en bestemt pris. Derudover må du overveje den billigste leveringsmetode, der mange gange – uanset om du opholder sig nær Næstved, Frederiksværk eller Jyllinge – er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

Internethandel vokser kraftigt

Det har vist sig at være særdeles uproblematisk for folk at søge information om priser fra flere firmaer på nettet og for det har flertallet af webbutikker fundet det nødvendigt at mindske salgsværdien på produkterne – til børn, og yderligere også til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange love fragt uden betaling.

Men det kan stadigvæk blive profitabelt at kigge forbi en række online shops efter rabat forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.

Du må imidlertid være så påvagt, at ifald en e-forretning tilbyder bedst i test varer for en salgspris der kan ses som besynderligt overkommelig, kunne det ofte være et signal om en falsk online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af et reglement, der bistår os imod uægte online butikker.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at klare prisen over flere uger.

En tryghed om at online butikken føjer de gældende danske regler

Før nogen shopper i en internet butik kan man principielt løbe igennem webbutikkens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kunne derfor være at se nærmere på om online virksomheden er godkendt af e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at internet selskabet respekterer de officielle regler, tillige med at webbutikken tit kontrolleres af specialister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Desuden giver det dig anledning til assistance, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din shopping.

En indikation om at internet virksomheden overholder dansk lovgivning

Trustpilot fører til fuldkommen passelige genveje til at gøre dig bekendt med en stor gruppe forhenværende kunders betragtninger og på grund af dette er det en hjælp, at du tolker e-shoppens bedømmelser forinden du shopper.

Facebook genererer tillige aldeles fantastiske chancer for at få indblik i internet selskabets troværdighed. Tilmed ses faktisk netshops hvor folk kan forfatte en bedømmelse af deres køb, hvilket også burde udnyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Denne side er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi arbejder tæt sammen med en samling af e-forretninger og annoncerer virksomhedernes varer, og indhenter honorar i tilfælde af at de personer vi sender videre realiserer et indkøb.