7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af online webshops yder heldigvis et hav af forskellige muligheder for fragt. Førstevalget hos mange er i vore dage levering til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når det passer dig bedst. Fragtløsningen er jo ret så simpel, og i mange tilfælde tilmed den billigste fragttype.

Du kan lige så vel overveje at vælge at få sendt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragttypen viser sig uheldigvis en anelse mere pebret, men ydermere ultra gnidningsløs. Den mest letkøbte type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til online shoppens adresse.

Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant forudsat vi behøver produkterne nu og her, og med det formål er det bestemt klogt at vi besigtiger den anslåede leveringstid for det vedkommende produkt.

En række outlets på nettet yder muligheden for dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men vær obs på at det er regnet ud fra at bestillingen realiseres forinden et konkret tidspunkt, så at de kan nå at få varen afsendt forud for at de logistikansatte har fyraften.

Enkelte online webshops frembyder levering uden omkostninger

Det har vist sig at være virkelig simpelt for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt forskellige internet outlets og derved har de fleste online forretninger været nødt til at presse prisniveauet på varerne – til børn, og desuden også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange sikre fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at se nærmere på et par forskellige e-handler efter tilbud før du færdiggør din shopping, så du er sikker på at antage den billigste pris.

Du bør alligevel være så påpasselig, at hvis en webshop frembyder bedst i test varer for en salgspris som er usædvanlig letkøbt, så kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig e-handler. Køb med kort er i hvert fald omsluttet af et regelsæt, som passer på køber imod bedrageriske netshops.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at finansiere omkostningerne over tid.

Find ud af hvorvidt netbutikken er medlem af e-mærke ordningen

Forud for at folk køber i en webshop bør man altid skimme butikkens vilkår, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet selskabet er støttet af e-mærket, da det bør være en angivelse af at netshoppen opretholder de opstillede regler, foruden at internet firmaet nu og da revurderes af sagkyndige der kender til de gældende bestemmelser. Dette er desuden en god anledning til at få assistance, ifald du skulle få besvær ved din shopping.

Tilsvarende er det smart at du er på vagt for de mest basale regler der gør sig gældende i forbindelse med handlen, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online shoppen kører med. I den relation er det virkelig relevant, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, så man altid vil kunne vidne om sin shopping, om man skal købe gave til en dame eller herre.

En række e-forhandlere giver løfte om dag-til-dag fragt

Trustpilot frembringer ganske udmærkede muligheder for at vurdere diverse aktuelle konsumenters anmeldelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du kigger på e-handlens vurderinger før du køber.

Facebook byder på ligeledes fuldt ud belejlige metoder til at få en idé om online shoppens kundefokus. I øvrigt møder vi mange internet foretagender hvor du kan frembringe en evaluering af virksomhedens service, hvilket tillige må bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har et fast samarbejde med utallige internet outlets idet vi formidler firmaernes produkter, og tager betaling når vores brugere foretager et køb.

Vejledning om produkter og online butikker opretholdes fra tid til anden, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for korrektioner der eventuelt er udført siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens data.