7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange internet forretninger yder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige muligheder for fragt. En af de mest benyttede er nu om dage pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig meget ligetil, og typisk derudover den billigste fragtløsning.

Du kunne også planlægge at vælge levering hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er i regelen en kende dyrere, men samtidig yderst let gængelig. Den mindst kostelige mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog afhænger af at du har bopæl tæt på online butikkens tilholdssted.

Leveringshastigheden er naturligvis virkelig aktuel såfremt vi mangler ordren inden for kort tid, så derfor er det forholdsvis på sin plads at du tjekker leveringstidspunktet for den pågældende vare.

En lang række online forhandlere præsterer muligheden for dag-til-dag levering på mange af deres produkter, som er afhængig af at bestillingen køres igennem forinden et fast klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at de logistikansatte får fri.

Nogle få webshops lover levering uden omkostninger, men i reglen er det betinget af at man bestiller for en præcis sum. I øvrigt burde man overveje den mest prisbevidste fragtform, der typisk – uden hensyn til om man er tæt på Taastrup, Varde eller Ringkøbing – vil blive at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Bestil hjem til hvor du bor eller til dit arbejde

Det er jo rigtig bekvemt for almindelige mennesker at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere firmaer på nettet og altså har de fleste e-forretninger fundet det nødvendigt at stampe salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til børn, og ligeledes også til voksne – betragteligt, og endda nogle gange byde på fri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig indbringende at sammenholde enkelte e-butikker efter tilbud før du shopper, således at du er sikret at få fat i den mest attraktive pris.

Man må dog være så påpasselig, at såfremt en e-shop markedsfører deres produkter til en salgspris der anses for overordentlig fremragende, så kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en falsk webshop. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under en bestemmelse, hvilket hjælper dig imod snydagtige firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare pengene i flere bidder.

Et billede på at internet webshoppen understøtter de opstillede regler

Før nogen bestiller i en internet shop behøver de ideelt set studere webshoppens forretningsvilkår, men det er ofte ikke særlig morsomt.

Alternativet kan være at kontrollere om internet virksomheden er e-mærke godkendt, fordi det typisk er en angivelse af at e-shoppen efterfølger dansk lovgivning, samt at hjemmesiden en gang i mellem tilses af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende regler. Derudover giver det dig chance for opbakning, såfremt du bliver udsat for problemer med din handel.

Tilmed kan det anbefales at kunden er sat ind i de elementære regler der har indflydelse på købet, som fx hvilken returneringsret e-firmaet har. Her er det samtidig relevant, at man altid gemmer sin ordrekvittering, så man senere kan vidne om købet, hvad end du er på indkøb til en mand eller kvinde.

Det anbefales at du eksaminerer internet selskabets bedømmelser

Trustpilot resulterer i visse habile chancer for at finde ud af en lang række eksisterende køberes erfaringer og derfor anbefales det, at du læser internet forhandlerens anmeldelser inden du køber.

Facebook bringer dig også de facto fortræffelige genveje til at få en idé om internet selskabets kundefokus. Derudover er der mange e-shops hvor du kan tilkendegive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde bruges til afvejning af kundernes tilfredshed.

Dette website er finansieret af reklameindtægter. Vi hjælper en gruppe online selskaber og fremviser firmaernes produkter, og indtjener provision i tilfælde af at vores besøgende udfører et indkøb.