7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Temmelig mange online selskaber frembyder heldigvis en lang række forskellige leveringsformer. En af de mest benyttede er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså ultra smertefri, samt mange gange ydermere den mest betalelige leveringsversion.

Du burde på samme måde overveje at vælge afsending til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Leveringstypen bliver som regel lidt mere omkostningsfuld, men endda særligt overkommelig. Den prisbilligste løsning til levering er dog at du selv henter produkterne, som desværre stiller krav om at du er i kort afstand af internet selskabets hjemsted.

Leveringstiden kan være meget vigtig hvis du skal bruge dine nye varer om et øjeblik, så med det formål er det fuldkommen relevant at du finder den forventede leveringsdato for det aktuelle produkt.

Masser af internet foretagender præsterer muligheden for dag-til-dag levering på masser af varer, men som trods alt kræver at bestillingen realiseres inden et aftalt klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få pakken skippet afsted før logistikpersonalet tager hjem.

Indtil flere internet forhandlere lover gebyrfri levering, men for det meste er det under betingelse af at der indkøbes for en fastsat pris. Som alternativ kunne du udse dig den prisbilligste slags levering, der ofte – uden hensyn til om du er i Aalborg, Thisted eller Skælskør – er at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted.

Levering hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads

Det er jo efterhånden særligt let for alle at finde de bedste priser fra forskellige forhandlere på nettet og på grund af dette har flere e-shops været nødt til at reducere priserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og ligeså til mænd og kvinder – betragteligt, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Det kan imidlertid vise sig gavnligt at kigge forbi et par online forretninger efter tilbud før du færdiggør din shopping, så du er garanteret at få fat i den prisbilligste pris.

Du bør dog være obs på, at ifald en internet forhandler afhænder en vare til salg for en udsalgspris der kan ses som besynderligt billig, så burde det mange gange være et fingerpeg om en fup shop. Kortbetalinger er trods alt omfavnet af et regelsæt, der hjælper os imod bedrageriske online outlets.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre pengene af flere omgange.

Gennemses af eksperter der forstår reglerne

Før nogen shopper på en shop kunne man når alt kommer til alt kigge på webbutikkens vilkår, dog er det for det meste ikke super interessant.

En nemmere løsning kan være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, fordi det skulle være et billede på at online shoppen adlyder de officielle danske regler, udover at internet shoppen jævnligt ses til af specialister som er indført i de gældende love. Det er en rigtig god anledning til assistance, når du udsættes for dilemmaer ved din handel. Hjemmeside.

Ligeledes kan det være til hjælp at man er obs på de væsentligste forhold der kan influere på transaktionen, som fx den byttepolitik e-shoppen anvender. Her er det på samme måde relevant, at man permanent gemmer sin faktura, så man altid vil kunne vidne om bestillingen, om du søger en vare til en pige eller dreng.

Bestil hjem til dig selv eller til dit arbejde

Trustpilot genererer sådan set fantastiske chancer for at kortlægge en hel del nuværende forbrugeres opfattelser og derved anbefaler vi, at du eftersøger internet selskabets anmeldelser før du lægger din bestilling.

Facebook genererer desuden i højeste grad anstændige genveje til at få indsigt i e-firmaets kundefokus. Herinde møder vi endda e-shops som gør det muligt at sammensætte en kritik af virksomhedens service, som også burde tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Denne hjemmeside finansieres af annoncer. Vi har samarbejder med en gruppe netbutikker hvor vi promoverer virksomhedernes tilbud, og får honorar om den besøgende vi sender videre gennemfører en handel.

Data angående varer og shops på nettet i Danmark vedligeholdes fra tid til anden, men vi påtager os ikke ansvaret for justeringer der muligvis er foretaget efter sidste opdatering af de anvendte oplysninger.